بیرنگ در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه عنوان کرد:
هموار کردن مسیر فعالان فناوری برای تبادل و تعامل بینالمللی در دستور کار است
معاون امور بین الملل و تبادل فناوری معاونت علمی گفت: رویکرد معاونت امور بین الملل و تبادل فناوری ایجاد زیرساختها و سازوکارهای لازم و فراهم ساختن زمینه برای تعاملات بین المللی است به طوری که مسیر پیش روی فعالان حوزه علم و فناوری برای تعاملات گسترده بینالمللی هموار شود.
در دیدار ستاری با دنیس مانتوروف مطرح شد؛
فناوری و سرمایه کلید موفقیت سرمایهگذاران خارجی
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و دنیس مانتوروف وزیر تجارت و صنعت روسیه با یکدیگر دیدار کرده و در زمینه همکاریهای علمی و فناوری به بحث و گفتوگو پرداختند.
ویژه دی ماه 1394؛
سرآمد نوزدهم با تاکید بر ضرورت استفاده به جا از دانشمندان و نخبگان منتشر شد
«دانشمندان، حتی دانشمندان علوم انسانی اگر انتزاعی کار کنند -نه اینکه بد باشد، خوب است، حتی لازم هم هست- هیچ وقت مورد تکریم واقعی جامعه قرار نمی گیرند. آنها زمانی قدر می بینند و بر صدر می نشینند که مفید فایده باشند و دانششان انضمامی باشد...»
گفتوگو با حمید حسینی رئیس پیشین کمیسیون بهبود فضای کسب و کار اتاق بازرگانی ایران
برخي قوانين بخش خصوصي را آزار ميدهد
بديهي است که در سالهاي اخير، به دليل موانع موجود بر سر راه تجار ايراني، از بازارهاي بينالمللي عقب ماندهايم و بايد تلاش کنيم به سرعت اين عقبماندگي را جبران کنيم. به زودي شرايط بينالملل براي ما مهيا ميشود، اما بايد شرايط داخلي را نيز مهيا کرد.
در دیدار ستاری با رییس شورای آموزش عالی ترکیه مطرح شد؛
گسترش تعاملهای علمی و فناوری ایران و ترکیه با حمایت از پروژههای مشترک
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در دیدار با رییس شورای آموزش عالی ترکیه گفت: زمینههای وسیعی برای همکاریهای مشترک همکاری علمی و فناوری میان دو کشور وجود دارد که این همکاری از طریق حمایت و تسهیلگری پروژههای مشترک اتفاق میافتد.
دکتر جهانگیری در هفدهمین همایش صنایع دریایی:
توسعه سواحل و صنایع دریایی یکی از جهتگیریهای برنامه ششم است
معاون اول رییس جمهور با تأکید بر اینکه باید به توسعه صنعت دریایی توجه ویژه ای داشته باشیم گفت: یکی از مهمترین جهت گیری های برنامه ششم توسعه توجه به توسعه سواحل و صنایع دریایی است.
در دومین جلسه از نشستهای تخصصی اقتصاد دانش بنیان مطرح شد:
ضرورت تهیه شاخص بومی برای اقتصاد دانشبنیان برای ایران
دومین نشست تخصصی اقتصاد دانش بنیان با موضوع «اقتصاد دانش بنیان؛ تعاریف، شاخصها، نقش دولتها و دلالتهای آن برای ایران» با حمایت معاونت سیاستگذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری و با حضور جمعی از پژوهشگران و اساتید با ارائه دکتر فرهاد رهبر و دكتر میثم امیری برگزار شد.
عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در گفتوگو با پایگاه اطلاعرسانی بنیاد ملی نخبگان:
تحقق اقتصاد مقاومتی، با اقتصاد دانشبنیان